Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal ofereix un curs de coaching per a professionals de l’àmbit de Joventut

9 de gener de 2014

El Consell Comarcal de l’Anoia durà a terme el 2014 el curs ‘Coaching transformacional i joves; noves eines per promoure l’emprenedoria’, una formació que s’adreça específicament a professionals que treballen en l’àmbit de joventut -com ara dinamitzadors, tècnics i informadors, entre altres perfils- de les comarques de l’Anoia, el Garraf i l’Alt Penedès.
Organitzat pel Servei Comarcal de Joventut i la Diputació de Barcelona, el curs constarà de quatre sessions, que es faran els dies 17, 24, 31 de gener i 7 de febrer, a la seu del Consell. Les finalitats del curs són la potenciació del llenguatge no verbal, l’aprenentatge de les eines del coaching i com transmetre els valors de l’emprenedoria als joves.

Es tracta d’una formació de 20 hores —en l’horari de 9 del matí a 2 del migdia— que serà impartida per Gabriela Sobel, llicenciada en Psicologia i Art Dramàtic, Màster en RRHH i en PNL, i consultora i formadora en coaching transformacional i programació neurolingüística, especialitzada en Coaching Internacional i Personal.
El curs constarà de sessions teòriques i pràctiques, amb activitats i dinàmiques d’avaluació en cada una de les quatre jornades. També durant la setmana es farà un seguiment de la formació mitjançant una comunitat virtual a Internet.

En el curs ‘Coaching transformacional i joves; noves eines per promoure l’emprenedoria’ es tractaran els continguts següents:
-Conceptes bàsics d'actuació i interrelació amb joves i adolescents.
-Identitat, habilitats i cerques, aspectes bàsics en la conversa del coach.
-Concepte d'emprenedoria com actitud vital.
-Com fer preguntes làser o poderoses.
-Les 4 disposicions corporals i emocionals.
-Afirmacions i interpretacions
-Guiar i cuidar des/del meu rol professional.
-La potència del treball amb els joves pel desenvolupament de l'emprenedoria.

Inscripcions
Les inscripcions, que són gratuïtes, ja estan obertes i es poden fer a http://www.diba.cat/web/cjs/inici/-/cjs/2304/2559. Les places són limitades i els professionals de l’Anoia, el Garraf i l’Alt Penedès tenen prioritat. En finalitzar les sessions es lliurarà un certificat d'assistència acreditant la formació a totes les persones que assisteixin al 100% de la durada de l’activitat. S'expedirà un certificat d'aprofitament als participants que superin el curs. S'expediran a petició dels participats.

Last modified: 5 de febrer de 2018