Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal ofereix una xerrada sobre com orientar els fills en temes acadèmics

1 de maig de 2014

El divendres 9 de maig, de 6 a 7 de la tarda, el Consell Comarcal de l’Anoia acollirà la xerrada “Com orientar als nostres fills i filles en temes acadèmics?”. L’acte l’organitza el Servei Comarcal de Joventut de l’Anoia i anirà a càrrec del Centre d’Informació i Serveis a l’Estudiant de Catalunya (CISEC). La sessió s’adreça a pares i mares, mestres, tutors/es i altres professionals o familiars encarregats de la complexa tasca d’acompanyar els joves en l’elecció del seu itinerari acadèmic un cop finalitzada l’etapa d’Educació Secundària Obligatòria.

Els dos objectius principals de la xerrada són facilitar eines i recursos a les famílies, per tal que puguin ajudar als seus fills i filles a establir el seu projecte formatiu, i oferir orientació per a donar suport en la presa de decisions dels nostres joves.

Entre altres temes, es parlarà d’aspectes com l’autoconeixement del jove com a aspecte clau per a una bona orientació, les eines i recursos que familiars i professionals tenim al nostre abast, i el paper de la motivació en el procés de decisió. També s’obrirà un espai de debat als assistents on poder intercanviar experiències, sentiments, vivències, dubtes i preocupacions. Tot això acompanyat d’un dossier de suport que es donarà a tots els assistents a mode de resum dels continguts treballats i amb un recull de recursos i eines que podem tenir en compte a l’hora d’orientar els nostres fills i filles.

Per a assistir a la xerrada cal sol·licitar el formulari d’inscripció trucant al 93 805 15 85,  demanant pel Departament de Joventut. També es pot fer enviant un correu electrònic a joventut@anoia.cat o bé mitjançant el Facebook d’Anoia Jove.

Last modified: 5 de febrer de 2018