Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Servei Comarcal de Joventut explica com organitzar activitats de lleure

1 de maig de 2014

El dimecres 7 de maig, a les 6 de la tarda, tindrà lloc al Consell Comarcal de l’Anoia una xerrada sobre els aspectes pràctics i la normativa a tenir en compte a l’hora de notificar i organitzar activitats en el lleure. La sessió anirà a càrrec d’Albert López, responsable d’Activitats d’Educació en el Lleure de Direcció General de Joventut i responsable de la guia ‘Anem Preparats’.

La xerrada s’adreça a tots els agents que organitzen aquests tipus d’activitats i, sobretot, a aquells que aquest estiu faran activitats en el lleure amb infants i joves menors d’edat, com ara casals d’estiu, colònies, camps de treball, campaments, rutes, etc...

El ponent donarà recomanacions i explicarà com aplicar la normativa a les activitats en el lleure amb menors de 18 anys. Així doncs, es parlarà sobre les assegurances que s’han de tenir vigents, ràtios referents a professionals del lleure i menors inscrits a les activitats, visites de comprovació, mesures d’higiene i seguretat, possibles dubtes a l’hora de notificar les activitats, protecció del medi ambient i altres aspectes i normatives a tenir en compte.

El Servei Comarcal de Joventut de l’Anoia, com a ens competent de les visites de comprovació a activitats del lleure, vol convidar a les persones responsables de les entitats, Ajuntaments o empreses dedicades a l’organització d’aquests tipus d’activitats a informar-se sobre possibles novetats i resoldre els seus dubtes de forma directa mitjançant les aportacions d’un expert en la matèria.

Per a assistir a la xerrada podeu sol·licitar el formulari d’inscripció trucant al 93 805 15 85, demanant pel departament de Joventut, enviant un correu electrònic a joventut@anoia.cat o bé a través del Facebook d’Anoia Jove.

Last modified: 5 de febrer de 2018