Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal organitza, a través d’Anoia Turisme, un concurs a les xarxes socials per a promocionar el sector de la restauració

8 de febrer de 2021

A través del perfil d’Instagram d’Anoia Turisme, cada mes se sortejarà un menú per a dues persones en un restaurant de la comarca

El  Consell Comarcal de l’Anoia ha engegat una col·laboració amb el Gremi d’Hostaleria i Turisme de l’Anoia, amb l’objectiu de promocionar aquest sector i ajudar-lo en la seva recuperació. Així, a través del perfil d’Instagram d’Anoia Turisme, cada mes se sortejarà un menú per a dues persones en un restaurant de la comarca.

Les persones interessades a participar-hi han de publicar a Instagram una imatge d’algun indret de la comarca, mencionar el perfil @anoiaturisme i etiquetar-lo amb el hashtag #AnoiaTurisme. La millor fotografia es publicarà en el butlletí mensual que Anoia Turisme envia cada mes als seus subscriptors amb les  propostes de promoció del territori i, a més, tindrà el premi d’un àpat per a dues persones en un restaurant anoienc. 

Amb aquesta iniciativa, el Consell Comarcal de l’Anoia vol incentivar el consum en la restauració local i donar-li suport en aquests temps tan difícils, doncs han estat i són, un dels majors perjudicats per la situació de pandèmia que s’està vivint. Les restriccions per evitar la propagació del virus els està afectant molt directament i estan demostrant gran capacitat d’adaptació i lluita per subsistir. El Gremi d’Hosteleria i Turisme de l’Anoia ha acollit amb satisfacció aquesta iniciativa, tot desitjant tornar a la normalitat el més aviat possible i poder seguir oferint la gastronomia local a les persones de l’Anoia i d’arreu sense restriccions horàries.

Last modified: 8 de febrer de 2021