Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal organitza un taller de mediació en conflictes: ciutat i diversitat

29 de maig de 2012

El Consell Comarcal de l'Anoia des de l’Àrea de Ciutadania i Convivència i la Diputació de Barcelona des del Servei de Polítiques de Diversitat i Ciutadania organitzen un Taller de mediació en conflictes: ciutat i diversitat.

En un context local en el qual augmenta de manera notable la diversitat social, la convivència ciutadana es converteix en un dels reptes importants a les ciutats. El coneixement per part dels professionals municipals de tècniques de mediació, de resolució pacífica de conflictes, etc. és quelcom necessari per a crear un clima que afavoreixi el diàleg entre les persones i potenciï la comunicació entre administració local i ciutadania. La Mediació Ciutadana és un instrument que apropa l' administració als ciutadans i ciutadanes tot fomentant la democràcia participativa.

El curs va adreçat a tècnics municipals i té com a objectius analitzar les accions positives i les negatives en la gestió del conflicte ciutadà, treballar dos aspectes fonamentals de la mediació com són: la revalorització i el reconeixement, aprendre tècniques i habilitats pròpies de la cultura de la mediació i practicar formes de derivació i treball conjunt amb un servei de mediació ciutadana.

La sessió es durà a terme els propers dies 7, 14, 21 i 28 de juny de 9h a 14h, al Consell Comarcal de l’Anoia. Trobareu la informació sobre el programa i el formulari d'inscripció al següent enllaç: http://www.diba.cat/cjs/jornada.asp?id=1768.

Last modified: 5 de febrer de 2018