Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Anoia Turisme es suma a la celebració de la Festa de l’Esport

30 de maig de 2012

L’Outdoor Center acollirà el diumenge 3 de juny una Marxa Nòrdica

Els propers 2 i 3 de juny s'organitza a tota la província de Barcelona, l'onzena Festa de l'Esport, amb el suport de la Diputació de Barcelona.
El Consell Comarcal de l’Anoia – Anoia Turisme s’ha volgut sumar a la iniciativa i ha programat pel diumenge 3 de juny una sortida de “marxa nòrdica” a l’Outdoor Center.

Des de l’Outdoor Center, ubicat al municipi de Prats de Rei, es vol promocionar la pràctica de la “Marxa nòrdica” com a eina terapèutica i de millora de la qualitat de vida de les persones i és que aquesta modalitat destaca pel seu fàcil aprenentatge, baixa sensació de cansament durant la pràctica i és apta per a tots els públics. A més, la pràctica de la marxa nòrdica també permet conèixer i gaudir de l’entorn natural de la nostra comarca.

El programa d’activitats és:
9:00h Curs d’iniciació a la marxa nòrdica a càrrec d’un monitor especialitzat en marxa nòrdica (Mitjançant aquests cursos es podrà millorar la tècnica de la pràctica de la marxa nòrdica però alhora fer conèixer a les practicants el seu propi cos i els beneficis de la pràctica esportiva moderada)
9:30h Marxa nòrdica, posada en pràctica de la part teòrica apresa.
12:00h Entrega d’obsequi i Vermut popular

Tothom qui hi vulgui participar només cal que es personi el mateix diumenge 3 de juny a l’Outdoor Center – Prats de Rei  (Crta. 1412, s/n)

Last modified: 5 de febrer de 2018