Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal presenta un circuit i una campanya de prevenció de l’assetjament entre iguals

22 d'octubre de 2018

El passat 18 d’octubre la Unitat de Ciutadania i Convivència del Consell Comarcal va presentar el circuit de detecció i intervenció enfront de l’assetjament entre iguals així com la campanya de prevenció i sensibilització per donar resposta als casos d’assetjament entre iguals (bullying) que es detectin a la comarca de l’Anoia.

La jornada, celebrada al Campus Motor de l’Anoia, va comptar amb l’assistència d’un centenar de professionals de diversos àmbits (salut, ensenyament, serveis socials, cossos de seguretat, joventut...). Al llarg de l’acte es va explicar l’origen de la comissió de prevenció, detecció i intervenció de l’assetjament entre iguals, un grup de treball interdisciplinari que va néixer per encàrrec de la Taula Territorial d’Infància i Adolescència de l’Anoia l’any 2016 i que s’encarrega de generar dinàmiques de treball en xarxa i definir protocols d’actuació davant les situacions d’assetjament entre iguals.

L’acte va incloure la xerrada d’en Jordi Collell, mestre, psicòleg i màster en psicopatologia infantil que va oferir un marc teòric per comprendre el fenomen de l’assetjament.

Desprès de la presentació del circuit es va informar dels continguts de la campanya de comunicació adreçada especialment a joves i formada per un vídeo i uns flyers informatius que es faran arribar a través publicitat geolocalitzada a les xarxes socials.

 

L’eslògan de la campanya, “rebel.la’t i parla!” pretén interpel·lar a la ciutadania fent una crida a l’acció davant possibles casos d’assetjament entre iguals.

Last modified: 22 d'octubre de 2018