Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal reedita el catàleg “Tops turístics de l’Anoia” amb més informació

9 de març de 2018

La publicació d’Anoia Turisme s’ha ampliat fent propostes d’excursions i saltants d’aigua de la comarca

El Consell Comarcal de l'Anoia amb el suport de la Diputació de Barcelona ha reeditat la guia “Tops turístics de l’Anoia” amb nova informació per al visitant. El nou catàleg, una guia turística d'activitats de turisme cultural i de turisme actiu i de natura, inclou com a novetat propostes d’excursions i salts d’aigua pels diferents municipis de la comarca. El seu objectiu és promocionar l’Anoia com a destinació de turisme d’interior.

“Tops turístics de l’Anoia” és un recull dels recursos i atractius turístics dels 33 municipis de la comarca. La publicació té 24 pàgines i s’ha editat en quatre idiomes; una versió català/anglès i una altra versió castellà/francès. La informació està organitzada pels següents apartats: castells, museus, activitats, excursions, gorgs, nuclis per descobrir, gastronomia i allotjaments rurals i conté un mapa de la comarca amb la ubicació dels castells, museus, miradors i gorgs.

El catàleg es distribuirà al Consell Comarcal de l’Anoia, als diferents ajuntaments i punts d'informació de la comarca (hotels, museus, allotjaments, restaurants,…). També es podrà descarregar al web d’Anoia Turisme (http://www.anoiaturisme.cat).

I és que l'Anoia és una comarca amb molt potencial i que cal donar a conèixer. Està formada per territoris molt diferents que s'han agrupat i han donat cos a una zona plena de contrastos i matisos. Al nord, l'Alta Anoia, amb els altiplans de boires espesses dominats pel groc dels cereals madurs a l'estiu i pels verds intensos a la primavera; al centre, la Conca d'Òdena, de fèrtils clotades i boscos frondosos; i, al sud, la baixa Anoia, la zona més mediterrània repleta de veremes intenses.

Last modified: 12 de març de 2018