Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal reparteix 750 embolcalls reutilitzables per a l’entrepà als escolars

30 de setembre de 2014

El Consell Comarcal de l’Anoia reparteix durant aquest inici de curs 750 Boc'n Roll (embolcalls reutilitzables per als entrepans), en un total de 30 centres educatius de la comarca.

El Boc’n Roll és un embolcall reutilitzable ja que es pot rentar, que té l'objectiu d'evitar la utilització de materials contaminats d'un sol ús com ara el paper d'alumini, el paper transparent o les bosses de plàstic. Té forma rectangular, fet de roba i plàstic que permet posar a dins l’entrepà, galetes o el altres i va tancat amb un velcro.

Aquesta ja és la quarta vegada que l’ens comarcal gràcies a la col·laboració d’Ecoembes i Ecovidrio reedita per quart any la campanya per reduir els embolcalls de l’entrepà a les escoles i reparteix als escolars Boc'n Roll per promocionar i mostrar les alternatives existents en els embolcalls dels esmorzars per a la reducció de residus.

Ecoembes i Ecovidrio són les empreses que gestionen, a través de l’ens anoienc, la recollida selectiva de 20 municipi de la comarca. És doncs, precisament, a les escoles d’aquests municipis i als alumnes de 1r de primària a qui s’ha repartit aquest embolcall.

Last modified: 5 de febrer de 2018