Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal vol potenciar la innovació col.laborativa amb el projecte Co-emprèn

22 de febrer de 2017

La iniciativa adreçada a les empreses agroalimentàries compta amb tallers, activitats i tutories

El Consell Comarcal de l'Anoia, en el marc del projecte “L’Anoia, del camp a la taula”, ha engegat el projecte Co-emprèn, destinat a formar en innovació col·laborativa els professionals de les empreses agroalimentàries, amb el suport de més de 10 experts sèniors especialitzats en diferents àmbits.

Amb el lema “Cooperar x crear”, ofereix tallers, activitats i tutories que tenen per objectiu donar a conèixer les noves tendències i les eines de creativitat i cooperació empresarial, ajudar a definir el Pla de treball de cada empresa i facilitar la coneixença entre els professionals del sector.

La primera sessió serà dimarts 7 de març de 15 a 19 h a la seu del Consell Comarcal i consistirà en un taller inicial conjunt que combina la transmissió de coneixements amb la interacció dels participants, amb dinàmiques basades en el Design Thinking i d'altres tècniques de co-creativitat. La segona sessió consistirà en tutories personalitzades que s'adaptaran a la realitat i les necessitats de les empreses agroalimentàries participants, i l'última sessió servirà per compartir els projectes generats.

Per poder participar a les sessions de Co-emprèn cal inscriure's enviant un correu electrònic a lcosta@anoia.cat o trucant al 93 805 15 85 i demanant per Laia Costa.

Last modified: 5 de febrer de 2018