Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal i Disseny=Igualada col·laboraran per aconseguir atraure esdeveniments de disseny a l’Anoia

16 de febrer de 2017

L'ens comarcal, juntament amb la Diputació de Barcelona, finançarà les darreres Jornades IDEA, organitzades per l'associació igualadina

El Consell Comarcal de l'Anoia ha firmat un conveni de col·laboració amb l'associació Disseny=Igualada per aconseguir atraure nous esdeveniments relacionats amb el disseny a la comarca de l'Anoia, buscant així noves vies de reactivació econòmica i social del territori. Aquest conveni entrarà en vigor a partir del 6 de febrer de 2017 i serà vigent fins el 6 de febrer de 2018, prorrogable previ acord mutu de les parts.

L'ens comarcal ha col·laborat al 2016 donant suport a l'associació igualadina a través de la cessió d’un espai al Campus Motor Anoia per a l’activitat Workshop del Disseny i Motor, i seguint l’objectiu de donar suport a iniciatives que promoguin el desenvolupament del sector del motor a la comarca de l’Anoia, el Consell Comarcal de l’Anoia també vol col·laborar en el finançament de les Jornades IDEA, amb 20.000 € procedents d’una subvenció atorgada per la Diputació de Barcelona.

Després de l’experiència de la primera Fira IDEA 2015, que va tenir lloc el novembre de 2015, Disseny=Igualada va presentar la proposta d’una segona edició, en què en millorava i n'ampliava els continguts. Amb l’objectiu que la iniciativa IDEA 2016 fos més productiva i promogués encara més el negoci entre dissenyadors, industrials i empresaris, va passar al format de “Jornades IDEA”, on es van incloure pitchings, workshops i un espai de networking. Aquesta jornades van tenir lloc el 6 i 7 d'octubre de 2016.

Disseny=Igualada és una associació que vol potenciar i promoure el disseny a la ciutat d’Igualada. Aposta pel disseny com a element de posicionament diferencial en l’àmbit econòmic i en la reactivació del teixit productiu i de serveis a Igualada i la seva zona d’influència.

Last modified: 5 de febrer de 2018