Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell d’Alcaldes rep la visita de la delegada i directors dels serveis territorials

30 de maig de 2016

La sessió també portava dins l’ordre del dia la presentació del nou catàleg de serveis i la presentació d’estudi de millora del transport públic a la comarca de l'Anoia.

La darrera sessió del Consell d’Alcaldes celebrada el passat 25 de maig, va tenir, entre altres punts de l’ordre dia, la presentació de la delegada territorial del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Laura Vilagrà i dels directors territorials.

En la presentació, la delegada va explicar les funcions de la delegació territorial, funcions sobretot de coordinació de les activitats dels serveis als territoris i d’informació sobre l’acció de govern. Vilagrà va manifestar la seva voluntat de trepitjar territori. En aquest sentit va explicar que ja ha visitat alguns dels municipis de la comarca fent trobada amb els alcaldes per conèixer la realitat del món local de la Catalunya Central.

En la seva intervenció, la delegada també va posar de manifest que en aquests moments no hi ha previsió de nou desplegament de cap departament de la Generalitat.

Seguidament els directors/ores territorials dels diferents departaments o responsables, van presentar i explicar les seves funcions i competències posant-se tots al servei directe dels alcaldes. Així, van acompanyar a la Delegada Territorial: Josep Mas, responsable de l’oficina del delegat del Govern a la Catalunya Central, Ivet Castaño, Directora dels Serveis Territorials del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge a la Catalunya Central, Antoni Massegú, Director dels Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament a la Catalunya Central, Marta Chandre, Gerent de la Regió Sanitària Catalunya Central del Servei Català de la Salut, Eduard Freixedes, Director dels Serveis Territorials del Departament d’Interior a la Catalunya Central, Miriam Sort, Directora dels Serveis Territorials del Departament de Territori i Sostenibilitat a la Catalunya Central, Ramon Lluís Lletjós, Director dels Serveis Territorials del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca  i Alimentació a la Catalunya Central, M Àngels Blasco, Directora dels Serveis Territorials del Departament de Cultura a la Catalunya Central, Montserrat Fontarnau, Delegada d’ACC1Ó a la Catalunya Central i Eliseu Oriol, en representació del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Last modified: 5 de febrer de 2018