Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El departament de Joventut del Consell Comarcal de l’Anoia publica el ‘Catàleg de Xerrades i Tallers 2022-2023’

5 d'octubre de 2022

El document, adreçat als municipis de la comarca, es divideix en quatre àmbits temàtics fonamentals: Orientació Acadèmica, Orientació Laboral, Mobilitat Internacional i Sexualitat

Com cada any, des del departament de Joventut del Consell Comarcal de l’Anoia ha publicat el Catàleg de Xerrades i Tallers 2022-2023, dirigit a tots els municipis de la comarca. Es tracta d’un recull d’activitats per a joves, relacionades amb els diferents àmbits que l’Oficina Jove de l’ens comarcal ofereix a través de les seves assessories i que els consistoris de la comarca poden sol·licitar sense cap cost.

El catàleg es divideix en quatre àmbits temàtics fonamentals: Orientació Acadèmica, Orientació Laboral, Mobilitat Internacional i Sexualitat. Els detalls es poden consultar en aquest catàleg, on s’hi poden trobar especificades les dades de cada taller, a qui van dirigits, on es realitzen i qui els pot sol·licitar.

Per tal de fer la demanda de tallers cal omplir el següent formulari que es troba a l’enllaç bit.ly/catalegOJ2223 i el termini màxim per enviar les sol·licituds és el dia 20 d’octubre.

Per qualsevol dubte o aclariment, es pot contactar amb l’Oficina Jove de l’Anoia trucant al 93 805 15 85, extensió 2, o bé enviant un correu electrònic a anoia@oficinajove.cat

Last modified: 5 d'octubre de 2022