Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

L’Oficina Jove del Consell Comarcal de l’Anoia inicia una nova edició del projecte ‘Impulsa’t’

5 d'octubre de 2022

Aquesta tardor es duran a terme dues edicions d’aquesta iniciativa, amb la previsió que hi participin al voltant de 30 joves

El passat mes de setembre va arrencar una nova edició del projecte Impulsa’t, que tindrà lloc a l’equipament juvenil de Cal Badia, a Igualada. El projecte, coordinat per l’Oficina Jove del Consell Comarcal l’Anoia, és fruit de la necessitat d’oferir un recurs educatiu que acompanyi els i les joves participants en les seves transicions, educatives o laborals, amb la finalitat d’apoderar-los per a superar les dificultats amb les quals es poden trobar en el seu dia a dia.

En aquesta edició hi participen 15 joves, d’entre 16 i 19 anys, que resideixen a la comarca de l’Anoia. Tots són persones amb poca formació o amb formacions inacabades, així com joves que es troben en una situació administrativa irregular.

A través d’aquest projecte es pretén reforçar les seves competències base, especialment les referents a la llengua i a l’ús de les noves tecnologies, com aspectes clau per facilitar l’accés a altres recursos acadèmics i dotar-los d’eines per garantir la seva continuïtat. Al mateix temps també es treballa la gestió de les emocions, un àmbit clau per afrontar les transicions al llarg de la vida. 

El projecte inclou un seguit de xerrades i tallers de diversos àmbits —acadèmic, laboral, sexual o d’addiccions, entre d’altres— i dues formacions —un curs de manipulació d’aliments i un altre de reposició i picking—. A més, cada participant estarà acompanyant de forma individual a través d’una tutoria. La segona edició es preveu que s’iniciï el mes d’octubre a Piera, on s’inclourà també la formació de premonitor de lleure. 

Per més informació sobre aquest projecte es pot contactar amb l’adreça electrònica sllamas@anoiajove.cat o el telèfon 678 00 64 91.

Last modified: 5 d'octubre de 2022