Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Departament de Joventut del Consell Comarcal finalitza els tallers d’orientació laboral per a joves a instituts i punts joves de la comarca

23 de maig de 2023

Anoia Jove, a través del catàleg de tallers i xerrades de l’Oficina Jove del Consell Comarcal de l’Anoia, ha realitzat un seguit de xerrades d’orientació laboral adreçades a persones joves a partir de 16 anys.

Al llarg d’aquests mesos s’han fet tallers d’ ”iniciació a la recerca de feina”, de “màrqueting personal”, “treball de temporada” i tallers vivencials “el procés de selecció”. Tots aquests tallers s’han fet de manera descentralitzada a l’Institut Guinovarda de Piera (PFI, batxillerat i cicles formatius), a l’INS Montbui (PFI i batxillerat), a l’INS Vallbona (4t d’ESO) i a Vilanova del Camí (a la UEC i a Can Muscons). 

Aquests tallers es realitzen amb l’objectiu que les persones joves majors de 16 anys puguin viure un procés de selecció, conèixer eines i canals de recerca de feina, així com també identificar i treballar les competències personals, els objectius professionals, les seves habilitats personals, etc. 

Durant tot l’any el jovent que vol buscar feina, començar a fer un currículum, preparar una entrevista de feina, etc., pot contactar amb el servei d’orientació laboral de l’Oficina Jove de l’Anoia trucant o enviant un whatsapp al 679.964.669 o al 679.964.682.

Last modified: 23 de maig de 2023