Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Gent Gran de l’Anoia organitza la I Caminada i Pedalada Intergeneracional

23 d'octubre de 2012

Les activitats s’emmarquen en els actes commemoratius de l’Any Europeu de l’Envelliment Actiu i la Solidaritat Intergeneracional, una festivitat per la qual el Consell Comarcal de l’Anoia ha organitzat una programació especial amb l’objectiu de divulgar i impulsar l'envelliment actiu com un instrument eficaç per combatre l'aïllament social de les persones grans, així com estimular les relacions entre les generacions.

En el marc de la mateixa commemoració, el passat diumenge 14 va tenir lloc la “I Caminada Intergeneracional de la gent gran a l’Anoia”, una trobada que va comptar amb la participació de més de 250 persones. Van recórrer el riu Anoia, passant pels tres municipis que els uneix: d’Igualada, Vilanova del Camí i Santa Margarida de Montbui.

Per altra banda, el passat diumenge 21 més d'una vintena de persones van participar a la “I Pedalada Intergeneracional pel terme municipal de Jorba” organitzada per l’Associació de Gent Gran de Jorba , amb la col·laboració del Consell Consultiu de la Gent Gran de l’Anoia, el Consell Comarcal de l’Anoia, l’Ajuntament de Jorba, l’Ajuntament de Veciana, la Unió Esportiva de Jorba, Bicisport i la Mancomunitat de Bicicleta. Tot i les amenaces de pluja, els participants van gaudir d'un esmorzar popular i seguidament van realitzar la passejada pel terme municipal de Jorba i Santa Maria del Camí.

Per seguir amb els actes commemoratius, la programació continuarà el diumenge 4 de novembre on s’ha organitzat una “Tirada de Bitlles Catalanes a Jorba” (per inscriure’s cal fer-ho a gent.gran.de.jorba@gmail.com) així com una formació que es durà a terme durant el mes de novembre. Les activitats conclouran amb una conferència sobre la “Promoció dels drets de les persones grans” que es farà el 17 de desembre.

Last modified: 5 de febrer de 2018