Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El programa Latituds del Canal 33 es fa ressò de la campanya “Tracta’m bé”

23 de novembre de 2016

El programa Latituds vol donar visibilitat als que impulsen solucions a la pobresa, les injustícies, les guerres i la sostenibilitat. Cada capítol tracta sobre un tema concret, amb els protagonistes de projectes concrets sobre el terreny que expliquen quins problemes tenen i què fan per superar-los. Especialistes de prestigi complementen la visió global del problema i de les possibles solucions.

Aquest passat 21 de novembre el programa va tractar el maltractament a la gent gran com un fenomen iceberg perquè no hi ha suficients estudis de camp i perquè els presumptes responsables dels maltractaments són sovint parents, cuidadors, persones de l’entorn més immediat de la víctima i per això no es denuncien. En aquest marc van explicar diferents accions per conscienciar i combatre el maltractament, entre altres, el “Tracta’m bé” com una campanya que fomenta el bon tracte a la gent gran des d’institucions com el Consell Comarcal de l’Anoia en la que membres del Consell de la Gent Gran de l’Anoia participen de gran part de diferents accions que es duen a terme, entre elles les imatges  de la campanya però també imparteixen les “xerrades amb tracte” que fan als diferents municipis i entitats, entre altres.

Es pot veure el programa a: http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/programa/prevenint-el-maltractament-a-la-gent-gran/video/5632639/

Last modified: 5 de febrer de 2018