Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El sector de l’hoteleria aposta per l’Anoia Sports Premium

25 de juny de 2013

Anoia Turisme segueix impulsant el projecte per fer de l'Anoia una destinació de turisme esportiu.
Es vinculen a l'Anoia Sports Premium hotels anoiencs, que esdevenen establiments oficials de la iniciativa.

Els hotels Amèrica, Robert, Molí Blanc, Ciutat d'Igualada i El Bruc han firmat un conveni de col·laboració amb Anoia Turisme, un projecte del Consell Comarcal de l'Anoia que promou les activitats turístiques de la comarca.

En el conveni de col·laboració es concreten els requisits que han de complir els hotels que se sumen a la iniciativa esportiva, com comptar amb espai segur per a 40 bicicletes, eines bàsiques de reparació, possibilitat d'adquirir recanvis, espai per netejar bicicletes, personal informat, etc.

Una topografia ideal per a la pràctica de l'esport
La comarca de l'Anoia té una topografia privilegiada per al turisme esportiu: es poden oferir activitats variades i vincular-les amb el patrimoni cultural de la comarca, com la gastronomia, els allotjaments o les festes.

Aquest fet motiva que el Consell Comarcal impulsi el turisme a la comarca, considerat un sector emergent i amb potencial per crear empreses i ocupació. A través del projecte Anoia Turisme, el Consell Comarcal dur a terme activitats i accions de promoció, com l'Anoia Sports Premium.

Last modified: 5 de febrer de 2018