Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

L’Escola de Dansa del Consell Comarcal s’exhibeix a la primera Mostra de Canet

19 de juny de 2013

L’Escola de Dansa del Consell Comarcal de l’Anoia va participar dissabte, 15 de juny, en la primera Mostra de Dansa de Canet de Mar, organitzada per l’Associació de Veïns del Casc Antic amb el lema ‘Posar en valor el valor de la dansa’.

A la Riera Sant Domènec, un dels llocs més emblemàtics d’aquesta vila del Maresme, s’hi van aplegar una quinzena d’escoles i agrupacions per aquesta jornada. La trobada també va servir per conèixer altres entitats involucrades en el món de la dansa i com a intercanvi d’experiències. Les escoles van presentar fins a 31 coreografies, fetes per alumnes de diferents edats i nivells.

L’Escola de Dansa del Consell Comarcal va ballar ‘El ritme de l’èxit’, amb una coreografia d’Elena Bernal sobre música de Michael Jackson. Els representants de l’escola que hi van ballar van ser Jordina Domènech, Berta Castells, Àlex Requena, Mariona Gené, Mireia Valls, Carolina González, Martina Baliu, Judith Valls, Júlia Medina, Maria Codina i Helena Fernández.

L’escola anoienca ha tingut una atapeïda agenda d’actuacions aquestes darreres setmanes. El dia 5 de maig va actuar en la Mostra de Dansa Ciutat d’Igualada organitzada amb motiu del Dia Mundial de la Dansa, i el 28 d’abril va fer-ho a Súria en un festival organitzat amb motiu de la celebració de la Diada de Sant Jordi.

Last modified: 5 de febrer de 2018