Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Servei Comarcal de Català de l’Anoia obre les inscripcions als cursos de català amb una oferta molt variada

3 de setembre de 2019

El Servei Comarcal de Català de l’Anoia comença les inscripcions als cursos de català per a adults del període setembre – desembre del 2019. Per inscriure’s a un curs cal acreditar el nivell, mitjançant un certificat de coneixements reconegut, o bé fer una prova de col·locació. Aquestes proves es faran del 2 al 20 de setembre, de 10 a 14 h, a la seu del Consell Comarcal de l’Anoia, plaça de Sant Miquel, 5, d’Igualada.

Els cursos començaran l’última setmana de setembre i s’allargaran fins al desembre. Hi ha diversos descomptes per a persones en situació d’atur, pensionistes o jubilades.

Els cursos presencials que començaran a la comarca de l’Anoia són els següents: 

Bàsic 1 a Capellades (dilluns i dimecres de 9.30 a 11.45 h)

Bàsic 1 a Masquefa (dimarts i dijous de 9.30 a 11.45 h)

Bàsic 2 a Vilanova del Camí (dilluns i dimecres d’11.15 a 13.30 h)

Bàsic 3 a Calaf (dilluns i dimecres de 9.30 a 11.45 h)

Les persones que hi estiguin interessades poden trucar al 938051585, enviar un correu electrònic a l’adreça anoia@cpnl.cat o visitar el web www.cpnl.cat/xarxa/cnlmontserrat/cursos/igualada.html

El Servei Comarcal de Català de l’Anoia també ofereix cursos de nivell intermedi (B2) i suficiència (C1) en la modalitat en línia a través de la plataforma Parla.cat. Les inscripcions i proves de col·locació per als cursos del Parla.cat es faran del 2 al 5 de setembre, de 10 a 14 h, i la tarda del 5 de setembre, de 16 a 18 h.

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) organitza a tot el territori cursos de català per a les persones que volen aprendre a parlar-lo amb fluïdesa i correcció i per a les que volen aprendre a escriure’l. Els cursos tenen correspondència amb els nivells del Marc Europeu Comú de Referència (MECR) i, un cop superats, permeten obtenir el certificat oficial.

La voluntat del Consorci és oferir solucions formatives adequades per ajudar les persones que volen ampliar el seu coneixement de la llengua o incentivar-ne l’ús, ja sigui en l’àmbit social, personal o professional.

Last modified: 3 de setembre de 2019