Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Servei Comarcal de Joventut inicia el procediment d’inspeccions en les instal•lacions juvenils de l’Anoia

19 de febrer de 2014

Aquest mes de febrer el Servei Comarcal de Joventut de l’Anoia inicia les inspeccions a instal·lacions juvenils de la comarca, com ara cases de colònies i albergs juvenils. Aquest procediment, que es duu a terme cada dos anys, és una competència que la Direcció General de Joventut de la Generalitat delega als Consells Comarcals i, per tant, el Servei Comarcal de Joventut de l’Anoia és l’òrgan encarregat de prestar l’assessorament i proporcionar informació, així com de fer el seguiment i les inspeccions de les instal·lacions juvenils de la comarca.

El Consell ja està comunicant als titulars d’aquestes instal·lacions les dates de les visites programades. De tota manera, recorda que, davant qualsevol dubte, poden posar-se en contacte amb el Servei Comarcal de Joventut. També ho poden fer les persones que estiguin pensant en emprendre el seu negoci a la comarca gestionant una instal·lació juvenil, i vulguin rebre assessorament sobre aspectes legals i normatius.

Per a contactar amb el Servei Comarcal de Joventut podeu enviar un correu electrònic a joventut@anoia.cat o bé trucar al 93.805.15.85.

Last modified: 5 de febrer de 2018