Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal inicia el projecte d’auxiliars de la mediació a Vilanova del Camí

19 de febrer de 2014

El passat dilluns 10 de gener es va dur a terme la primera sessió informativa sobre el projecte “Auxiliars de mediació” a Vilanova del Camí, un projecte que vol formar ciutadans / ciutadanes per fomentar el diàleg com a eina de generació de consens.

El Consell Comarcal, al llarg d’aquest dos anys de servei de mediació, ha detectat el potencial que tenen algunes persones que sovint ja estan desenvolupant una tasca solidaria, de forma desinteressa i de cohesió social molt important a les seves comunitats. L’objectiu doncs, una vegada identificades, és donar-los formació per tal que difonguin la cultura de la mediació i que puguin, entre d’altres funcions, derivar casos al servei comarcal de mediació ciutadana.

A la primera sessió, que va tenir lloc a Vilanova del Camí, hi van assistir una vintena de persones residents al municipi interessades en participar en aquest projecte. La reunió, que va servir per establir un primer contacte amb els futurs auxiliars de mediació també es van presentar les actuacions que es duran a terme.

La sessió va ser presentada per la tinent d’alcalde de Cultura, Participació Ciutadana, Festes i Agermanament del municipi, Vanessa González, i per la mediadora del Consell Comarcal, Maria Sacasas.
El programa és impulsat per l’Àrea de Ciutadania i Convivència del Departament del Benestar Social i Atenció a la Ciutadania del Consell Comarcal amb la col·laboració, en aquest cas, de l’Ajuntament de Vilanova del Camí.

Last modified: 5 de febrer de 2018