Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Servei de Mediació ciutadana del Consell Comarcal ofereix una jornada de portes obertes de mediació 

16 de gener de 2024

Amb motiu de commemorar el Dia Europeu de la Mediació, el Servei de Mediació Ciutadana del Consell Comarcal de l'Anoia organitza una Jornada de portes obertes per a la ciutadania de la comarca de l'Anoia. 

Durant la jornada, les diferents mediadores explicaran a totes les persones que hi assisteixin què és un procés de mediació, les seves característiques i com es pot fer ús d'aquest servei.

La Jornada tindrà lloc dijous 25 de gener de 2024, de 8h a 16h, a les oficines del Servei de Mediació Ciutadana del Consell Comarcal de l'Anoia, al carrer Sant Carles, 28, d'Igualada 

El Servei de Mediació Ciutadana és un servei públic d’atenció a tota la ciutadania, especialitzat en la prevenció i la resolució de conflictes entre ciutadans dins l’àmbit comunitari.

El Servei de Mediació Ciutadana atén casos de conflicte en els àmbits veïnal, familiar, escolar, en el marc d’entitats o associacions i a l’espai públic amb l’objectiu de contribuir a la millora de la convivència. Amb aquesta finalitat el servei desplega un ventall d’accions per promoure la convivència ciutadana i també per fomentar el paper actiu dels ciutadans en la resolució dels seus propis conflictes.

Per adreçar-se al servei, cal trucar o enviar un missatge al telèfon 699 664 718  o bé enviar un correu a l’adreça mediacio@anoia.cat. Les atencions poden ser virtuals o presencials.

Last modified: 16 de gener de 2024