Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal de l’Anoia impulsa un programa formatiu d’artesania i creació, R-EVOLUCIONA

17 de gener de 2024

En el marc del projecte Anoia en Transició, el Consell Comarcal de l’Anoia impulsa el programa R-EVOLUCIONA, un programa formatiu d’artesania i creació, amb l’objectiu de consolidar i enfortir la comunitat artesana i creadora de la comarca.

El programa es dirigeix a emprenedors i emprenedores artesans, artesanes, creadors i creadores que visquin o treballin a la comarca i que tinguin un negoci vinculat a l’artesania i/o la creació artesanal.

La finalitat del programa R-EVOLUCIONA! és consolidar i fer créixer els projectes d’aquests emprenedors, mitjançant un programa basat en les necessitats específiques del sector i dissenyat cent per cent a mida per a la comunitat artesana i creadora de l’Anoia.

El programa està constituït per 12 sessions formatives que combinen el format presencial i online, contingudes en dos sessions setmanals, del 6 de febrer fins el 14 de març de 2024, en horari de 16 a 19 hores (presencial) i de 17 a 19 h (online). Les sessions presencials es realitzaran al Bruc (Ajuntament del Bruc, c/Bruc del Mig, 55)

Poden participar-hi un total de dotze emprenedors i emprenedores de la comarca amb projectes de recent creació, o amb recorregut, que vulguin aconseguir la consolidació i creixement del seu negoci vinculat a l’artesania/creació. 

Les persones interessades han d’omplir la sol·licitud de participació a través del següent enllaç https://forms.gle/pyUMigS65iTrX5o98 també el trobaran a anoia.cat. Les inscripcions es poden fer fins dilluns 22 de gener a les 12h de la nit.

Aquest programa forma part del Pla d’Accions 2023-2024 del projecte Anoia en Transició. El programa està subvencionat i liderat pel Consell Comarcal de l’Anoia, en cooperació amb els municipis del Bruc, Copons, La Llacuna i Sant Martí de Tous, compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Ministeri de Transició Ecològica i Repte Demogràfic i la col·laboració del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya.

Last modified: 17 de gener de 2024