Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Servei de Mediació del Consell Comarcal participa a les VI Jornades de Mediació de Tarragona.

25 d'octubre de 2016

El passat 19 d’octubre, en el marc de les VI Jornades de Mediació a Tarragona, les mediadores Maria Sacasas i Elisabet Guitart, del Servei de Mediació del Consell Comarcal Anoia, van impartir un taller sota el títol MEDIACIÓ, SOCIETAT I VIOLÈNCIA al que van assistir 102 persones.

Els professionals que van prendre part, procedien de múltiples disciplines. D’aquesta manera, van poder coincidir advocats, professors, pedagogs, psicòlegs, treballadors i educadors socials i psicopedagogs, intervenint conjuntament en el desenvolupament d’un cas de Coordinació de Parentalitat.
Es va tractar d’un taller vivencial, on tots els assistents van prendre una part molt activa i van constatar la importància i efectivitat del treball en xarxa en tots els àmbits.

El resultat va ser molt satisfactori en unes jornades on van estar presents els col·legis professionals, la comunitat educativa, la societat civil i la ciutadania.

Va ser una oportunitat per reflexionar sobre les violències en totes les seves expressions i àmbits, amb la voluntat de compartir coneixement, col·laborar en la promoció de la cultura de pau i la mediació per a la gestió de conflictes que es donen en la societat local i global.

Last modified: 5 de febrer de 2018