Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El servei de recollida porta a porta de l’Anoia, model a les jornades sobre recollida de residus PaP al Pais Valencià

26 de setembre de 2018

El passat 19 de setembre el conseller de Medi Ambient del Consell Comarcal de l'Anoia, David Sánchez, acompanyat del tècnic de Medi Ambient, Josep Jorba va ser a les Jornades tècniques i de debat sobre la Recollida de Residus porta a porta celebrades a Orba i Dénia a la Marina Alta i organitzades pel Govern Valencià.

Els ajuntaments d'Orba, Dénia i el Verger van unir esforços per obrir un debat sobre la necessitat de generalitzar el reciclatge selectiu porta a porta, que el primer municipi ha emprès ja de forma pionera a tota la Comunitat Valenciana.

Així, davant la voluntat d'implantar el reciclatge selectiu porta a porta es van celebrar unes jornades tècniques i de debat en les que es van exposar les experiències sobre aquest tipus de gestió comarcal de recollida selectiva a altres zones, entre elles a la comarca de l'Anoia. L’ens comarcal va estar convidat com a bones pràctiques en la implantació a 22 municipis i pels bons resultats que s’està obtenint.

La jornada també va servir per constituir una associació de municipis valencians que apostaran per aquest tipus de recollida de residus.

Last modified: 26 de setembre de 2018