Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Dia Internacional de la Gent Gran a l’Anoia reuneix més de 350 persones a Igualada

2 d'octubre de 2018

Més de 350 persones de 12 municipis van participar dissabte en la celebració del Dia Internacional de la Gent Gran de l’Anoia, organitzat pel Consell de la Gent Gran de l’Anoia i l’Ajuntament d’Igualada. La jornada, va tenir lloc a Plaça Castells i l’Escola Pia, i amb aquesta ja sumen nou anys d’actes commemoratius en motiu d’aquesta diada a la nostra comarca.

L’elevada assistència -amb persones procedents de tota la comarca, la gran majoria coordinades per les diferents associacions de gent gran dels municipis- i el bon clima van ser els protagonistes de la jornada, que va comptar amb un seguit d’actes culturals seguit d’un dinar de germanor i l’espai de ball. Així, es va iniciar a les 12h del matí a la plaça Castells quan l’Agrupació Folklòrica Igualadina va oferir diferents balls populars a tots els assistents. A continuació, a partir de les 12:30h, es va iniciar una visita cultural guiada per membres del CECI per a conèixer l’edifici de l’Escola Pia, una excel·lent oportunitat per a descobrir els trets més distintius d’aquest simbòlic edifici igualadí, com la seva façana, el claustre i el santuari. Posteriorment es va anar al poliesportiu de l’escola Pia on va tenir lloc el dinar i seguidament es va gaudir d’un espectacle a càrrec de “Bartomeu i Sheila”.

A més de les persones grans, en el dinar també hi van ser presents l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, el president del Consell Comarcal de l’Anoia i del Consell de la Gent Gran de l’Anoia, Xavier Boquete, el vicepresident del Consell de la Gent Gran de l’Anoia, Enric Senserrich, el conseller de Benestar Social i Atenció a la Ciutadania del Consell Comarcal, Ramon Bacardit, així com altres alcaldes i regidors dels municipis de la comarca.

La diada, a més de commemorar el Dia Internacional de la Gent Gran, vol ser una jornada cultural, festiva i reivindicativa on les persones grans siguin per un dia veritables protagonistes, reconeixent el seu valor en la societat.

El Consell Comarcal agraeix especialment la col·laboració del Consell de la Gent Gran de l’Anoia, l’Ajuntament d’Igualada, l’Atelier de l’Escola Pia, la suma del treball de tots va permetre que la jornada fos un èxit.

Last modified: 2 d'octubre de 2018