Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Els agents turístics de l’Anoia descobreixen la Llacuna

23 de novembre de 2017

El passat mes d’octubre prop d’una vintena d’agents turístics de la comarca van participar de la jornada organitzada per Anoia Turisme amb l’objectiu de millorar la qualitat de la informació que s'ofereix al territori.

La jornada va tenir lloc a la Llacuna, i va constar d’una sessió de treball al Centre de Cultura i Turisme en la que es van revisar les accions dutes a terme des d’Anoia Turisme aquest 2017 i es van exposar les previstes en un futur. També es va fer un treball conjuntant per detectar les necessitats i punts forts que es veuen els mateixos Punts d’Informació Turística que té la comarca de l’Anoia.

Tot seguit, i després d’un bon esmorzar ofert per l’ajuntament, els participants acompanyants per la regidora de cultura i turisme, Rosa Busquet, van realitzar una visita guiada pel nucli en la que van poder veure patrimoni i conèixer la història. Busquet, a més també va aprofitar per explicar els atractius d’aquest municipi i els serveis dels que disposa.

En total hi van assistir 19 Punts d’Informació Turística, entre allotjaments, restaurants, museus, oficines informació turística, biblioteques...

El projecte dels Punts d’Informació Turística està impulsat per Diputació de Barcelona per tal que els diferents agents turístics puguin oferir un servei d'atenció més complet al turista i visitant. Participant a les sessions que s’estableixen, els organitzadors pretenen millorar la qualitat de la informació que s'ofereix al territori i crear una xarxa d'informació turística publico-privada.Aquest any 2017 s’hauran acreditat a l’Anoia 23 Punts d’Informació Turística, 9 dels quals de nova formació.    

Last modified: 5 de febrer de 2018