Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Els alcaldes de l’Anoia es reuneixen per conèixer la campanya de la recollida porta a porta i nous programes de la Diputació

14 de novembre de 2017

El passat dimarts 14 de novembre, una trentena d'alcaldes, regidors i consellers de l'ens comarcal, es va reunir a la Pobla de Claramunt per dur a terme el Consell d'Alcaldes.

L'ordre del dia portava 4 punts. El primer va ser la presentació del pla de comunicació del servei de recollida de residus porta a porta a càrrec de SPORA. També va assistir al consell el director de l'Agència de Residus de Catalunya, Sr. Josep Maria Tost qui va explicar la contribució de la recollida de residus PORTA A PORTA a l’assoliment dels objectius establerts a les normatives a Catalunya i Europa cap a un model més eficient i responsable donant una visió de la situació actual de la recollida de residus municipals a Catalunya.

L'altre punt de l'ordre del dia va ser la presentació del programa complementari de reforma i millora d'equipaments locals de la Diputació de Barcelona. Martí Pujol, vicepresident 3r de la Diputació de Barcelona i Josep Gonzàlez-Cambray, Coordinador de l'àrea de Cultura, Educació i Esports va explicar aquest programa dotat amb 30 MEUR i que té per objectiu contribuir al sosteniment de les despeses derivades de les obres i/o actuacions de reforma, millora i manteniment d'equipaments locals en els àmbits de la seguretat, l'accessibilitat i l'eficiència energètica.

El tercer punt va anar a càrrec del vicepresident 2n de la Diputació de Barcelona i alcalde d'Igualada, Marc Castells, qui va exposar el nou Pla de modernització dels polígons de la Diputació de Barcelona, dotat amb 30 milions d'euros. El pla té per objectiu millor la qualitat finançant inversions d'alt impacte que permetin transformar-los i, en conseqüència, augmentar la competitivitat de les empreses que s'hi ubiquen.

El darrer punt del consell d'alcaldes va ser l'explicació per part de Josep Andreu Castells, tècnic TIC del Consell Comarcal de l'Anoia l'estat actual de l'Administració electrònica a la comarca de l'Anoia.

Last modified: 5 de febrer de 2018