Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Els Hostalets també aposta per entrar a Anoia Turisme – El Consell Comarcal i l’Ajuntament hostalatenc signen un conveni per sumar esforços i treballar plegats en el foment del turisme a l’Anoia

30 d'octubre de 2013

El Consell Comarcal de l’Anoia i l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola han signat un conveni de col·laboració per sumar esforços i treballar conjuntament per la promoció i la dinamització del turisme a la comarca. El turisme és un sector emergent amb potencial de crear empreses i generar llocs de treball, de manera que està cridat a esdevenir un dels motors econòmics del territori.

Amb aquest acord, els Hostalets de Pierola s’integra en el projecte Anoia Turisme liderat pel Consell Comarcal. Sota el paraigües d’aquesta marca, el Consell es fa càrrec de la direcció i l’execució dels programes supramunicipals en l’àmbit turístic, i en gestiona l’organització dels recursos humans, materials i financers.

El conveni el van signar el president del Consell Comarcal de l’Anoia, Xavier Boquete, i l’alcalde dels Hostalets de Pierola, Daniel Vendrell.
L’acord de col·laboració estableix un pla d’accions anual. El projecte Anoia Turisme incideix en diferents àmbits de treball com el suport al teixit productiu, la creació i desenvolupament del producte turístic o la cooperació i la concertació. També en la promoció i difusió turística així com en la comercialització de productes i serveis turístics. A nivell turístic, els Hostalets de Pierola duu a terme diverses accions relacionades amb l’àmbit de la cultura, l’esport, la paleontologia i l’alberg rural de Can Roviralta.

El seguiment dels projectes emmarcats en Anoia Turisme es farà mitjançant una comissió mixta amb representants d’ambdues institucions. L’integraran els responsables polítics de l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de l’Anoia i de la regidoria de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola, a més del personal tècnic de totes dues administracions. El conveni es renovarà anualment.

El Consell Comarcal i les entitats adherides al projecte volen que Anoia Turisme sigui una marca integradora de totes les actuacions de turisme a la comarca de l’Anoia. Per això vetllaran per fer possible la incorporació de tots els municipis de la comarca al programa mitjançant la signatura de convenis d’adhesió.

Last modified: 5 de febrer de 2018