Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Els Punts d’Informació Turística de l’Anoia visiten els Hostalets de Pierola i Masquefa 

2 d'octubre de 2023

La sortida serveix perquè els responsables dels punts PIT coneguin millor el territori, amb l’objectiu de promocionar-lo entre els visitants. 

El passat dijous, 28 de setembre, va tenir lloc una nova sessió de formació per a les empreses de l'Anoia adherides al programa Punts d'Informació Turística (PIT), impulsat per la Diputació de Barcelona i gestionat des del Consell Comarcal de l’Anoia. En aquesta ocasió, la sessió va ser una visita de coneixement al territori, concretament als Hostalets de Pierola i Masquefa. 

Els assistents van participar d’una visita guiada al Centre de Restauració i Interpretació Paleontològica (CRIP). El centre té com a objectiu posar en valor i divulgar els jaciments del Miocè d'Hostalets de Pierola, a més, també disposa d'un espai d'exposició i organitza activitats divulgatives per a escoles i famílies.

Seguidament, es van desplaçar fins a Masquefa on van visitar el Centre de Recuperació d’Amfibis i Rèptils de Catalunya (CRAC).

La jornada va comptar amb prop d’unes quaranta d’empreses PIT. Totes elles són empreses procedents del sector de la restauració, l’allotjament, les activitats turístiques, l’administració, empreses de turisme actiu, patrimoni i museus. El programa PIT té com a objectiu dotar els equipaments turístics d’informació i coneixements dels atractius i l’oferta turística del territori per aquest motiu el programa contempla al llarg de l’any realitzar diferents sessions de formació, visites de coneixement al territori i sessions de treball entre agents amb l’objectiu d’estar preparats per oferir informació i assessorament de qualitat a turistes i visitants.

Last modified: 2 d'octubre de 2023