Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Empreses acreditades com a punts d’informació turística i amb el segell de qualitat SICTED descobreixen el Bruc

26 de setembre de 2016

El Consell Comarcal de l’Anoia amb l’objectiu de millorar la qualitat de la informació que s'ofereix al territori, va organitzar el passat dimarts 20 de setembre una sortida de coneixement del territori al Bruc.

La jornada, adreçada a les empreses que formen part dels punts d'informació turística de la comarca i les empreses que disposen del segell de qualitat SICTED va comptar amb més d’una vintena de participants procedents del sector de la restauració, l’allotjament, les activitats turístiques, l’alimentari, l’administració, empreses de turisme actiu, patrimoni i museus.

Les sortides de coneixement del territori s’emmarquen dins el conjunt d’accions que realitza el Consell Comarcal perquè aquests establiments puguin oferir un servei d’atenció més complet al turista i visitant.

La jornada conduïda pel tècnic de Turisme de l’Ajuntament del Bruc, va constar de la visita al Museu de la Muntanya de Montserrat del Bruc on van poder veure la maqueta de la Muntanya de Montserrat, amb els municipis del Bruc, Collbató, Monistrol de Montserrat i Marganell representats i visitar les diferents parts del museu on hi ha exposat material de l’escalada montserratina, les Batalles del Bruc, una mostra de fòssils locals, arqueologia local i una representació del que va ser l’època medieval al Bruc.

La visita va continuar al poble on se’ls va explicar el context històric de les batalles del Bruc, la creació del monument del Timbaler i es va visitar l’església de Santa Maria del Bruc, d’origen romànic i amb pintures murals gòtiques del seu interior.
Finalment, la descoberta del Bruc, va finalitzar amb la visita a Can Maçana per conèixer el nou punt d’informació i el context històric de la zona i el camp de batalla.

Last modified: 5 de febrer de 2018