Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

L’Anoia Race Tour combinarà oci, esport i natura al Parc Fluvial de Vilanova

23 de setembre de 2016

El Parc Fluvial vilanoví s’omplirà d’activitat esportiva el cap de setmana del 8 i 9 d’octubre amb una nova cita de l’Anoia Race Tour. En aquesta edició, l’esdeveniment tindrà com a municipi amfitrió Vilanova del Camí. Curses, caminades, nòrdic walking,  exhibicions canines, proves de BTT i la cursa de muntanya per parelles i solidària Due Trail de Joc Net.

Aquest projecte d’Anoia Turisme del Consell Comarcal de l’Anoia està organitzat per l’empresa Ocisport i compta amb el suport de l’Ajuntament de Vilanova del Camí i la Diputació de Barcelona.

Tota l’activitat estarà repartida en dues jornades. La primera, el dissabte 8 d’octubre, s’iniciarà amb una caminada familiar d’uns sis quilòmetres de recorregut. Començarà a les deu del matí i estarà dinamitzada pel Club Nòrdic Walking Catalunya Central. Cap a les onze, els participants faran també un tastet de marxa nòrdica. La proposta preveu implicar persones i entitats del municipi, com ara la Colla Excursionista i el grup GEDEN, amants de l’esport i la natura. A més, és prevista la col·laboració de Vilanova Comerç.

El mateix dissabte al migdia, es farà una exhibició d’Agility a càrrec d’Agrapes. Servirà per inaugurar el nou parc d’agility a la zona que s’ha habilitat per a la pràctica d’aquest esport.

A la tarda, de quatre a set, la cita serà per als amants de la bicicleta de muntanya: 3 hores de resistència en BTT. És la primera prova federativa del cap de setmana. L’organitza Ocisport i per inscripcions cal adreçar-se a la pàgina web www.dsport.cat
Pel que fa a diumenge, la jornada també començarà amb ciclisme i la Copa Catalana de Ciclocròs que organitza la Federació Catalana de Ciclisme, a partir de les nou del matí. Les inscripcions es poden fer a www.ciclisme.cat

Joc Net porta la Due Trail a Vilanova del Camí
Una de les cites destacades del cap de setmana serà la Due Trail de Joc Net; una cursa de muntanya per parelles i solidària. Aquest any la receptació servirà per col·laborar amb la Fundació Theodora “amb la intenció de transformar els quilòmetres recorreguts en somriures pels nens hospitalitzats amb moltes visites dels doctors somriures” expliquen des de l’organització.
La cursa per parelles té tres categories, masculina, femenina i mixta. Començarà a dos quarts d’onze. I a dos quarts d’una serà el torn de la Due Trail infantil, animada amb inflables abans i després de la cursa.

“Creiem que l'esport és salut, diversió i també solidaritat” expliquen des de Joc Net, “a més a més, creiem que les empreses també hem d'aportar el nostre granet de sorra per contribuir en la millora de la societat”.

Els primes 200 inscrits tindran una samarreta tècnica de la campanya "Quilòmetres per somriures" i a la bossa del corredor trobareu un obsequi de Punto Blanco, un bric de caldo Aneto, una bosseta d'esquena i altres obsequis i vals de descomptes.

Last modified: 5 de febrer de 2018