Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Entitats del lleure i esportives de la comarca a la sessió informativa sobre el nou Decret del Lleure

7 de febrer de 2017

El passat dimarts 31 de gener es va celebrar, al Campus Motor de l'Anoia, una sessió informativa sobre el nou Decret 267/2016 que regula les activitats d'educació en el lleure amb menors de 18 anys.

La xerrada, organitzada pel Servei Comarcal de Joventut i el Consell Esportiu de l'Anoia, i duta a terme per Albert López, tècnic de la Direcció General de Joventut, va acollir més de 65 persones de la comarca que pertanyen a diferents entitats del món del lleure i esportives i que organitzen activitats d'educació en el lleure.

L'objectiu era explicar les novetats que presenta l'actual Decret envers l'anterior, com la incorporació de les activitats esportives, els canvis en les ràtios o les titulacions requerides.

20170131 194643També es va fer repassada dels articles més rellevants del Decret, tot i no ser novetat, per tal d'aclarir dubtes pel que fa als diferents tipus d'activitats del lleure, el sistema de notificació, la documentació necessària que cal tenir sempre present, les assegurances o el paper dels i les dirigents.

Al final de la sessió es van poder resoldre i compartir dubtes relacionats amb les activitats que duu a terme cada entitat.

Des del Servei Comarcal de Joventut i el Consell Esportiu de l'Anoia es vol agrair la implicació de tots els assistents i es recorda que per qualsevol dubte referent a la nova normativa es pot contactar amb Joventut trucant al 93.805.15.85 o enviant un correu electrònic a joventut@anoia.cat o bé amb el Consell Esportiu de l'Anoia trucant al 93.805.42.10 o enviant un correu electrònic a consellesportiu@ceanoia.cat.

Last modified: 5 de febrer de 2018