Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Anoia Turisme busca nous Punts d’Informació Turística

1 de febrer de 2017

El programa de la Diputació de Barcelona vol complementar la xarxa d'oficines de turisme

El Consell Comarcal busca noves empreses de l'Anoia que s'adhereixin al programa Punts d'Informació Turística impulsat per la Diputació de Barcelona, un projecte gratuït per als agents turístics públics i privats de la comarca.

L'objectiu de la iniciativa és millorar la qualitat de la informació i dels serveis turístics a la comarca, per tal de complementar la xarxa d’oficines de turisme de la Diputació.

Actualment el programa a l’Anoia compta amb una vintena d’agents turístics, són empreses procedents del sector de la restauració, l’allotjament, les activitats turístiques, l’administració, empreses de turisme actiu, patrimoni i museus.

El programa consta de sessions de formació per a les empreses de nova incorporació, així com també per a les que renovin l’adhesió. Aquest cicle formatiu es complementa amb visites de coneixement al territori, sessions de treball entre agents, i amb el lliurament de material de suport que recull els principals atractius i serveis turístics de la comarca.

A les empreses acreditades com a Punts d'Informació Turística se’ls fa entrega d’una placa o vinil identificatiu d'establiment certificat, que els reconeix com agent amb capacitació tècnica per oferir informació turística de la comarca de qualitat. 

Last modified: 5 de febrer de 2018