Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

L’escola de dansa del Consell Comarcal se suma a la Diada per eradicar la Violència Masclista

2 de desembre de 2015

El passat 25 de novembre les alumnes de l'escola de dansa del Consell Comarcal de l'Anoia van col·laborar en els actes que es va organitzar l'Ajuntament de Capellades i la Taula de Dones en motiu del Dia Internacional per eradicar la violència masclista.

Unes 250 persones i entitats es van concentrar el vespre del 25 N per prendre part dels actes programats.
A quarts de nou del vespre va començar una Marxa de Torxes per portar tothom fins la Plaça Catalunya, on es va llegir el nom de totes les persones assassinades durant aquest 2015 per violència masclista. Mentre s'alternava la lectura dels noms, edat i procedència, s'anaven col·locant espelmes en la seva memòria, tot construint el símbol de la dona.

En aquest marc i acabada la lectura d’aquesta llista, es quan van actuar les alumnes de l’escola de dansa transmeten les sensacions amb l'expressió de peces de dansa contemporània. Es van presentar dues coreografies conceptualitzades per l'ocasió; “Somnàmbules” d'Elena Garcia i “Human” d’Elena Bernal. A la primera hi van actuar: Amanda Talán, Èlia Llenas, Mariona Piqué, Paula Juan, Carla Riera, Clara Vilajoana i a la segona: Martina Baliu, Carolina Gonzàlez, Helena Fernàndez, Berta Castells, Mireia Valls, Mariona Gené, Judith Valls, Jordina Domènech.

Last modified: 5 de febrer de 2018