Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

L’oficina Jove de l’Anoia exposa la seva experiència a la Trobada Tècnica de Joventut de Barcelona

1 de desembre de 2015

El passat 19 de novembre es va celebrar, a la seu de Direcció General de Joventut, la Trobada Tècnica de professionals de joventut dels ens locals de la demarcació de Barcelona, un espai on professionals de joventut de tot Catalunya es reuneixen per treballar sobre algun àmbit concret.

La trobada d’enguany girava entorn de “La relació entre municipis i Oficines Joves” i la comarca de l’Anoia, juntament amb la del Garraf, van ser les seleccionades per exposar les seves experiències com a exemple de bones pràctiques.

Per part de l’Anoia hi van assistir la tècnica del Servei Comarcal de Joventut, Soraya Pérez, la tècnica de joventut de l’Ajuntament d’Igualada, Maria Vidal, i la tècnica compartida de diversos municipis de la comarca, l’Alexandra Torralba. Totes tres van explicar la seva experiència amb l’Oficina Jove de l’Anoia, protocols de derivació, treball en equip, descentralització de serveis i optimització dels recursos comarcals.

La Trobada Tècnica va servir per avançar en l'articulació de les polítiques de joventut associades a les Oficines Joves en l'àmbit comarcal, a partir de la reflexió sobre la pròpia experiència professional. S’hi van poder compartir estratègies organitzatives per articular les actuacions de les oficines comarcals, reflexionar entorn les oportunitats de coordinació i treball en xarxa i identificar els criteris que contribueixen a la millora de la cobertura dels serveis de les Oficines Jove al seu territori de referència, atenent als diferents rols de les administracions locals implicades.

L’Oficina Jove de l’Anoia agraeix a la Direcció General de Joventut l’oportunitat de donar a conèixer el projecte, alhora que anima a la resta de municipis de la comarca a seguir treballant en xarxa i creant sinèrgies positives en benefici dels joves anoiencs.

Last modified: 5 de febrer de 2018