Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

L’Escola de Dansa del Consell inaugura curs amb una exhibició amb balls de 1714

29 d'octubre de 2014

Més de 120 persones van assistir el passat dimecres 22 d’octubre a la inauguració del nou curs de l’Escola de Dansa del Consell Comarcal de l’Anoia.  L’espectacle va consistir en una exhibició a càrrec de tots els alumnes, que van ballar algunes de les coreografies de fi de curs per mostrar les matèries de dansa que s'imparteixen a l'escola.

L'espectacle es va iniciar amb la dansa del Rotlletó, que s’emmarca en el programa “Les danses del 1714”, una proposta del departament d'Ensenyaments artístics de la Generalitat de Catalunya per conmemorar el tricentenari. Aquesta dansa va anar a càrrec de les alumnes de 6è dirigides per Elena Bernal i va comptar amb la interpretació en directe del pianista de l'escola, Xavier Cassanyes.
Precisament, la cap d’estudis, Elena Bernal, va assenyalar que al llarg d’aquest curs estan previstes diverses col·laboracions amb entitats de la ciutat i la comarca. Per la seva banda, els membres de l’AMPA van repassar la productiva tasca que van dur a terme el curs passat i que seguiran impulsant en aquest. La inauguració va acabar amb un un petit pica – pica.

El centre imparteix ensenyaments elementals i altres ensenyaments no reglats, dividits en: iniciació a la dansa (amb tres nivells diferents: alumnes de 4 i 5 anys, alumnes de 6 anys, i alumnes de 7 anys), dansa per a alumnes entre 8 i 18 anys, i adults.

Ofereix les matèries d’iniciació a la dansa (alumnes entre 4 i 7 anys), treball físic i educació postural (a partir dels 6 anys), dansa creativa (a partir dels 6 anys), llenguatge musical (a partir dels 6 anys), castanyoles (a partir dels 5 anys), dansa clàssica (a partir dels 8 anys), treball amb sabatilla de puntes (a partir dels 11 anys), dansa estilitzada (a partir dels 7 anys), dansa contemporània (a partir dels 11 anys), hip-hop (a partir dels 7 anys) i dansa jazz (a partir dels 7 anys).

L’Escola de Dansa del Consell Comarcal és una escola reconeguda pel departament d’Ensenyament des de l’any 1990 que compta amb professorat amb titulació superior i ofereix els estudis de dansa a alumnes des de 4 anys i sense límit, amb la possibilitat de presentar-se a les proves del Conservatori Professional de Dansa a l'Institut del Teatre per poder cursar els estudis professionals de dansa.
Trobareu més informació a www.anoia.cat/escoladedansa

Last modified: 5 de febrer de 2018