Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Vii Jornada de Llengua I Migració, al Consell Comarcal

29 d'octubre de 2014

El Servei Comarcal de Català i el Pla de Ciutadania i Convivència organitzen la setena edició de la Jornada de Llengua i Migració de l'Anoia, que tindrà lloc el dia 7 de novembre a la seu del Consell Comarcal. L’objectiu d’aquesta activitat és intercanviar experiències docents per afavorir la millora de la qualitat de l’ensenyament de la llengua a la població immigrada.

La inauguració oficial anirà a càrrec de la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa, i del president del Consell Comarcal, Xavier Boquete. El programa inclou la presentació de dos treballs molts interessants: l’Informe sobre la integració de les persones immigrades a Catalunya, a càrrec de Quim Brugué, membre de l’Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOB) de la UAB, i un estudi de representacions lingüístiques a l’Anoia: “Què hem de fer amb les llengües dels alumnes a l’escola?”, a càrrec de M. Carme Junyent, directora del Grup d'Estudi de Llengües Amenaçades (GELA).

Finalment, en l'apartat d'experiències, els assistents podran conèixer els projectes “Desdezero”, del CNL de l’Àrea de Reus Miquel Ventura de Reus; “Català inicial+alfabetització”, del CFA Els Tarongers de Mataró, i “El Voluntariat per la Llengua al Centre Penitenciari Lledoners”, del CNL Montserrat

El desenvolupament del la Jornada es podrà seguir a través de Twitter amb l’etiqueta #jorllenguaimmigracio. El termini d’inscripció, que és gratuïta, finalitza el 31 d’octubre. Cal adreçar la sol·licitud al correu electrònic ciutadania@anoia.cat, especificant el nom i cognom, entitat o organisme, telèfon i adreça electrònica.

Last modified: 5 de febrer de 2018