Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Èxit de les activitats de l’Outdoor Center Castellolí en el seu primer mes de vida

29 de novembre de 2012

Només fa un mes que l’Outdoor Center Castellolí obria portes i les dues activitats organitzades des d’aleshores han estat tot un èxit de participació: tant la marxa nòrdica del passat dissabte 24 com el curs de BTT only women realitzat el dissabte 17 de novembre.

La marxa nòrdica va comptar amb la participació de 47 persones, que durant la primera hora van assistir a un curs de tècnic de marxa nòrdica a càrrec dels monitors especialitzats Olga Reig i Isidre Tort. Després de l’escalfament conjunt es va iniciar una ruta per Castellolí i es va fer una parada per esmorzar a la Llosa de Cal Muset. A continuació, el grup va seguir per fer una baixada passant pel Castell de Castellolí i part de la ruta vermella d’Anoiabiketour fins arribar al poble per acabar amb uns estiraments conjunts a la plaça de les escoles.

Dissabte 17 de novembre, tot i la pluja, 22 noies van assistir al curs de Btt Only womenDissabte 17 de novembre, tot i la pluja, 22 noies van assistir al curs de Btt Only women. La primera part de la formació va ser teòrica i va constar d’explicacions sobre les posicions sobre la bicicleta, sobre els centres de gravetat, les pujades i baixades, la força centrífuga de les corbes, temes de mecànica, com treure les pors, etc. Després, es va realitzar una ruta molt tècnica per fortes pujades i fang. La creixent intensitat de la pluja però, va obligar a posposar la segona part del curs que tindrà lloc el dissabte 8 de desembre.

Èxit de les activitats de l’Outdoor Center Castellolí en el seu primer mes de vidaEl responsable d’Ocisport, empresa gestora del centre, Ramon Prat, ha explicat que la voluntat és seguir treballant en aquesta línia i oferir activitats de qualitat. En aquest sentit Prat explica que ja tenen programades per les properes dates, concretament pel dia 22 de desembre a les 9:00 hores una Marxa Nòrdica.

L’Outdoor Center és un nou centre per a la promoció turística de l’Anoia, un centre d’activitats a l’aire lliure ubicat al local La Brillante de Castellolí, on es treballa per la dinamització i promoció de les activitats a l’aire lliure. La iniciativa està promoguda pel Consell Comarcal i gestionada per l’empresa Ocisport. Trobareu més informació a www.outdoorcenter.cat

Last modified: 5 de febrer de 2018