Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Èxit de participació en la Jornada del Consell Comarcal de bones pràctiques de prevenció de l’assetjament

26 de novembre de 2019

El passat 14 de novembre va tenir lloc la Jornada de Bones Pràctiques de prevenció i intervenció enfront de l’assetjament entre iguals, organitzada pel Consell Comarcal de l’Anoia, i impulsada per la comissió comarcal que aborda aquest fenomen. 

La benvinguda i presentació va anar a càrrec de la vicepresidenta tercera del Consell, Noemí Trucharte, i de la coordinadora de la Unitat de Ciutadania i Convivència de l’ens comarcal, Anahí de Febrer. Trucharte va destacar que “lluitar contra l’assetjament és una política bàsica per a tenir una societat cohesionada on cadascú pugui trobar-hi el seu lloc. Des del govern del Consell volem felicitar als professionals que formen part de la comissió comarcal de prevenció de l’assetjament entre iguals per la seva implicació al llarg d’aquests tres anys de recorregut i per aquesta iniciativa, que de ben segur, ens donarà més eines per treballar al voltant d’aquest fenomen”.

La jornada va comptar amb la ponència marc de Ramiro Ortegón, responsable de l’Associació SEER i President de la Plataforma PDA bullying així com amb la presentació de cinc experiències exitoses de la comarca que van anar a càrrec del programa salut i escola i el Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil (CSMIJ), els Mossos d’Esquadra, l’IES Molí de la Vila de Capellades, l’escola Dolors Martí i Badia d’Igualada i el Servei de mediació Ciutadana del Consell Comarcal de l’Anoia. 

L’acte, va comptar amb l’assistència de més d’un centenar de professionals del territori vinculats al treball amb infants i joves procedents d’àmbits tant diversos com el de la salut, la seguretat, l’educació o la mediació ciutadana. La jornada va esdevenir un espai per compartir, reflexionar i aprendre. 

Last modified: 26 de novembre de 2019