Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Finalitza amb èxit el servei d’acompanyament en la tramitació de beques a estudis post obligatoris

24 d'octubre de 2016

L’equipament juvenil de l’Ajuntament d’Igualada “La Kaserna” i l’Oficina Jove de l’Anoia han treballat conjuntament, aquests dos darrers mesos, per a oferir el servei d’informació i acompanyament als joves estudiants de la comarca.

L’objectiu era oferir un espai d’assessorament sobre beques a estudiants de Batxillerat, Cicles Formatius i graus universitaris per a facilitar-los informació dels ajuts existents, del seu funcionament i requisits i, també, donar suport en aspectes més pràctics com completar i enviar les sol·licituds.

El servei ha estat actiu dos dies a la setmana, en horari de matí i de tarda, des del mes de setembre i fins al 17 d’octubre, termini de presentació que marquen el Ministeri d’Educació, Cultura i Esports, així com la Generalitat de Catalunya.

Per fer-ho, s’han dut a terme sessions grupals a La Kaserna conduïdes per professionals de joventut del mateix equipament i de l’Oficina Jove de l’Anoia. S’ha donat suport a 77 joves estudiants de tota la comarca i a les seves famílies en el procés de tramitació de beques i s’ha ajudat a resoldre els dubtes que poguessin sorgir.

Tant els usuaris del servei com els professionals que l’han dut a terme fan una valoració molt positiva d’aquest i aposten per mantenir-ho de cara a properes convocatòries.

Per qualsevol consulta relacionada us podeu posar en contacte amb el Punt d’Informació Juvenil de La Kaserna trucant al 93.804.18.01 o bé amb l’Oficina Jove de l’Anoia al 93.805.15.85.

Last modified: 5 de febrer de 2018