Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Caves Maria Casanovas i Mas dels Clavers, al 7è Mercat de Mercats de Barcelona

17 d'octubre de 2016

“L’Anoia, del Camp a la Taula” en el marc de la Xarxa Productes de la Terra compta amb un espai a l'acte organitzat a la plaça de la Catedral de Barcelona del 21 al 23 d'octubre.

Els productors anoiencs Caves Maria Casanovas i Mas dels Clavers seran presents a la 7a fira Mercat de Mercats que se celebra a la plaça de la Catedral de Barcelona del 21 al 23 d'octubre. L'acte organitzat per l'Institut Municipal de Mercats de Barcelona té per objecte donar a conèixer els mercats i els seus productes de proximitat, a través de l'exposició i degustació de productes, aplegant paradistes dels mercats barcelonins, restauradors i productors alimentaris i vitivinícoles catalans.

A través de la Xarxa Productes de la Terra, impulsada per la Diputació de Barcelona, el Mercat de Mercats ofereix un espai per fer difusió del producte de proximitat relacionat amb el territori de la província de Barcelona, on un any més hi haurà representació de productors de l’Anoia, del Camp a la Taula.

Cava Maria Casanovas, que ja va ser present a l'edició de l'any passat, serà al Mercat de Mercats dissabte dia 22. Situada a la carretera de Sant Sadurní d'Anoia a Piera, a Sant Jaume Sesoliveres, és una petita cava familiar. Després de dècades dedicades al món de la vinya i el vi, l'any 1984 va entrar al món del cava de la mà dels fills de la família.

Diumenge 23 serà el torn de Mas dels Clavers, la quarta generació d'una finca de 240 hectàrees a Cabrera d'Anoia. Després de gairebé dues dècades sense fer vi, és un projecte d'un pare i dos germans que té per objectiu tirar endavant petites produccions, només vinya vella, de viticultura ecològica i molta qualitat.

En l'edició de l'any passat el Mercat de Mercats va comptar amb més de 260.000 visitants, 200.000 compres directes a les parades i es van efectuar 60.000 consumicions de menjar i beure.

Last modified: 5 de febrer de 2018