Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Formació per a comerços i empreses sobre sensibilització i detecció de situacions de maltractament a les persones grans

29 de juny de 2015

El Consell Comarcal de l’Anoia ofereix una formació específica gratuïta per a tots aquells comerços i empreses que vulguin tenir una formació bàsica sobre sensibilització i detecció de situacions de maltractament a les persones grans. Es realitzarà el proper divendres 3 de juliol de 2 del migdia a 2/4 de 5 de la tarda al Consell Comarcal de l’Anoia.

L’objectiu és sensibilitzar i conscienciar al teixit comercial i empresarial d’aquest fenomen creixent així com crear xarxa per a detectar i comunicar possibles situacions de risc. Les persones que donen servei i atenen a les persones grans podeu ser grans detectors de situacions de risc; detectar a temps significa prevenir i protegir a la persona gran. En què ens hem de fixar i què hem de fer si detectem aquestes possibles situacions? Són preguntes freqüents que s’abordaran en aquesta sessió.

Aquesta és una formació que s’emmarca dins les accions formatives que té contemplat el programa "Pel bon tracte a les persones grans a la comarca de l'Anoia", una iniciativa del Departament de Benestar i  Família de la Generalitat i l'Obra Social "la Caixa" juntament amb Diputació de Barcelona que té per màxim objectiu conscienciar i sensibilitzar a la població, visibilitzar situacions de maltractament a les persones grans i promocionar conductes de bon tracte a la gent gran.

Els comerciants i empresaris (flequers, farmacèutics, podòlegs, gestors i assessors, etc) de la comarca que hi estiguin interessats en assistir-hi ho podran fer enviant la seva sol·licitud a gentgran@anoia.cat S’expedirà un certificat d’aprofitament.

Last modified: 5 de febrer de 2018