Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal cedeix gratuïtament a ajuntaments i entitats material logístic per a fires, festes i altres esdeveniments – Es poden sol·licitar carpes, mostradors, plafons, taules, cadires i roll ups informatius

2 de juliol de 2015

El Servei Comarcal de Joventut recorda que posa a la disposició dels ajuntaments i les entitats de la comarca, de manera totalment gratuïta, material logístic divers per a fires, festes, campanyes informatives i altres esdeveniments.

En concret, s’ofereixen dues carpes de 3x3 de color negre, amb els logotips d’Anoia Jove, i amb una lona negra en la paret posterior, 4 pesos per assegurar les carpes, 2 mostradors, 2 plafons de color gris plata de 100x200, 2 taules grises de 72x72, 4 cadires plegables de colors negre i gris, i 2 roll up informatius. En el cas que es cedeixin les 2 carpes també es pot deixar 1 lona-canal per a unir-les.

A més, també es posa a disposició dels municipis i entitats –en cas d’estar disponibles- altres materials divulgatius sobre la prevenció del consum de drogues i sobre sexualitat segura, així com un roll up informatiu de l’Anoia Jove, especialment útils per a impulsar campanyes informatives entre el col·lectiu de joves.

Per fer el tràmit, els interessats han d’omplir la butlleta de sol·licitud de material que poden demanar al mateix Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal, ja sigui mitjançant la pàgina web www.anoiajove.cat, el correu electrònic joventut@anoia.cat o el telèfon 93 805 15 85.

 

Last modified: 5 de febrer de 2018