Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Formació per a gent gran: “Millora de la gestió i dinamització de les juntes dels casals municipals”

24 d'abril de 2013

El Consell de la Gent Gran de l’Anoia, amb el suport del Consell Comarcal, organitza una formació gratuïta adreçada a persones grans titulada “Millora de la gestió i dinamització de les juntes dels casals municipals”.

Es tracta d’una formació impulsada per la Junta Permanent del Consell de la Gent Gran de l’Anoia a fi d’actualitzar o aprendre nous coneixements sobre la gestió d’associacions de gent gran.
Així doncs, els objectius principals de la formació són: millorar la gestió i l’organització de les juntes de casals mitjançant l'aprenentatge i el perfeccionament d'activitats relacionades amb la gestió d’associacions que repercuteixin tant en benefici propi de la junta com de tot el casal; propiciar en els/les participants estratègies per establir relacions fora del casal amb l’objectiu d’ampliar el número de socis/sòcies i la presència a l’ entorn social de l’associació; propiciar la informació i les bases necessàries tant per a la creació d'una associació de gent gran com per a la recerca de recursos externs; promocionar l’associacionisme de gent gran com una opció de vida propera a la realitat de cada poble; així com saber realitzar i portar el pressupost i la comptabilitat de l’associació.

La formació es durà a terme els dies 21 i 28 de maig, i 11 i 18 de juny, de 10 del matí a 12 del migdia a la seu del Consell Comarcal de l’Anoia. (plaça Sant Miquel, número 5, d’Igualada).

La formació anirà a càrrec de Marcel Munné Prats, treballador social i màster en economia social, amb una llarga trajectòria professional en l’àmbit de la docència.

Les inscripcions estan obertes a totes les persones grans interessades en fer la formació i es poden fer efectives enviant un correu electrònic a gentgran@anoia.cat o bé per telèfon 938051585 (extensió 5). Cal facilitar el nom, cognoms, telèfon i adreça electrònica. Les places són limitades i per aquest motiu s’atendran segons rigorós ordre d’inscripció.

Last modified: 5 de febrer de 2018