Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Funcionament de diferents serveis del Consell Comarcal de l’Anoia durant el període de confinament

17 de març de 2020

Per facilitar la contenció del coronavirus, l’atenció serà unicament telefònica garantint, alhora, el seguiment a la ciutadania més vulnerable. 

El Consell Comarcal de l’Anoia informa, a continuació, del funcionament d’alguns dels seus serveis d’atenció a la ciutadania mentre durin les mesures de confinament per a la contenció del coronavirus COVID-19.

  • El servei d’atenció al públic es presta telefònicament al telèfon 93 805 15 85 en horari de 8 a 14h i telemàticament les 24 hores del dia. 
  • El servei de transport escolar i adaptat ha quedat suspès fins a nou avís.
  • Les famílies beneficiàries de beques menjador reben targetes moneder per assegurar que els alumnes tinguin garantits els àpats durant el període de confinament.
  • L’equip de treballadores i educadores socials garanteix l’atenció presencial dels casos urgents o sense suport familiar i també fan seguiment periòdic a distància d’aquells casos no urgents o amb suport familiar. 
  • Es garanteix el servei de recollida d’escombraries porta a porta
  • Les àrees de Promoció Econòmica i Comarcal, Joventut, Serveis Territorials i Habitatge i també Medi Ambient han suspès totes les activitats i visites programades fins a nou avís. S’ofereix, però, atenció telefònica i digital.

El Consell Comarcal agraeix la col·laboració de la ciutadania en l’actual situació.

Last modified: 17 de març de 2020