Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

“Gestió de rumors i convivència” nova formació del Consell Comarcal

24 de març de 2014

En el marc del Pla de Ciutadania i Convivència, el Consell Comarcal de l’Anoia durà a terme varies sessions formatives adreçades personal tècnic i a professionals de  diversos municipis de la comarca sobre la gestió de rumors en l’àmbit de la diversitat.

La campanya, que es va iniciar al mes de novembre de l’any passat amb una sessió adreçada a regidors i regidores de benestar social de la comarca, ara continuarà amb les sessions dels municipis de Sta. Margarida de Montbui, Vilanova del Camí, Masquefa, Capellades, Piera i Calaf, que es duran a terme entre els mesos de març i maig.

La finalitat de la formació és ajudar a l’alumnat a analitzar el mecanisme de generació dels rumors. Disposar d'eines per prevenir-los i gestionar els seus efectes. La metodologia emprada combina elements més conceptuals amb d’altres més pràctics i dinàmics. Es tracta d’una formació dissenyada per transmetre coneixement, reflexionar i, sobre tot, donar eines pràctiques i aplicables a la realitat del dia a dia de les persones assistents.

Last modified: 5 de febrer de 2018