Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal organitza dues sessions formatives sobre el treball comunitari amb joves

31 de març de 2014

El Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal de l’Anoia i la Diputació de Barcelona han organitzat per als dies 11 i 25 d’abril dues sessions de debat i aprenentatge sobre el treball comunitari amb joves. Aquesta formació s’adreça a professionals de Joventut (com ara tècnics, dinamitzadors i informadors) i també a altres professionals i agents interessats en la matèria.

Les dues jornades es faran a la seu del Consell Comarcal de l’Anoia (plaça Sant Miquel, 5, d’Igualada), de les 10 del matí a les 2 del migdia. Durant les sessions es barrejaran aspectes conceptuals per promoure la reflexió i debat en el grup amb el coneixement de bones pràctiques en l’àmbit del treball comunitari i els joves. Com a aspectes conceptuals claus es treballaran el projecte comunitari i el treball en xarxa, la comunicació amb joves i el paper de les emocions, i la participació juvenil i les dinàmiques de grups. Al final de cada sessió es donaran a conèixer exemples de bones pràctiques que permetran l’intercanvi d’experiències entre els professionals.

El treball comunitari és una estratègia d'intervenció que impulsa la participació i implicació dels joves, una eina per promoure les seves competències socials.

Les inscripcions estan obertes fins al dia 9 d’abril. Les persones interessades poden contactar amb el Servei Comarcal de Joventut al correu electrònic joventut@anoia.cat

Last modified: 5 de febrer de 2018