Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

II Caminada Intergeneracional de la gent gran de l’Anoia

29 d'abril de 2013

El Consell de la Gent Gran de l’Anoia ha organitzat un seguit d’activitats per aquest 2013, seguint el dinamisme que es va emprendre l’any passat amb la celebració de l’Any Europeu de l’Envelliment Actiu i la Solidaritat Intergeneracional. Caminada, petanca, tirada de bitlles, pedalada, formacions en diferents àmbits, visites culturals per la comarca, ... És per aquest motiu, que volem informar de la primera activitat intergeneracional.

El diumenge 5 de maig tindrà lloc la “II Caminada Intergeneracional a la comarca de l’Anoia” organitzada pel Consell de la Gent Gran de l’Anoia  juntament amb l’Associació de Gent Gran d’Igualada, Associació de Pensionistes i Jubilats de Vilanova del Camí Vilanova del Camí, l’Associació de Gent Gran d’ Òdena i el Casal de Gent Gran de Santa Margarida de Montbui.

Les inscripcions seran a 2/4 de 10 del matí darrera la plaça de Joan Maragall (on es realitza el mercat setmanal) de Santa Margarida de Montbui, i a les 10 es sortirà d’aquest punt de trobada. El recorregut passarà per Igualada, el barri de Sant Pere d’ Òdena i finalitzarà a Can Papasseit (Vilanova del Camí). Enguany s’ha pensat en un recorregut que vol passar per aquests quatre municipis agermanats en aquesta ocasió i que serà de 5 km; per aquelles persones que no el vulguin fer tot, hi haurà un recorregut alternatiu i que constarà de 4 km. El recorregut està adaptat a la participació de tothom (cotxets, cadires de rodes, etc). A l’acabar es facilitarà avituallament.

Les persones interessades en participar-hi només cal que es presentin el mateix dia en el lloc d’inscripció. Animem a tothom a participar-hi!

Cartell Caminada [1.42MB]

Last modified: 5 de febrer de 2018